ROCKABEPPIE

Horeca

Afwashulp, kamermeisje, serveerster, teamleider. Gewerkt bij o.a. Kaagzicht, Rick’s Brugrestaurant, Sheraton (a.k.a Golden Tulip Schiphol)

Rotatie diepdrukker

NRM - Haarlem, van leerling tot grafisch vakman. Tijdschriftendruk van o.a. Panorama, Revue, Yes, Tina, Donald Duck, Autoweek, RTV bladen, Glossy; Marie Claire en meer.

Rotatie-offset krantendrukker A + B

PcM Uitgeverijen. Volkskrant, Trouw, NRC Handelsblad, Parool en huis-aan-huis bladen

Webdeveloper, Frontend developer

Alle voorkomende werkzaamheden m.b.t de front-end van websites

Ontbijtmedewerker

Parttime medewerkster, ook deels huishoudelijke dienst

Bakery / tankstation

Parttime medewerkster

Contentmedewerker / Marketing manager

Design by RicardoEven voorstellen

Op mijn 18de jaar woonde ik op mezelf en had een baan als serveerster. Altijd aan het werk als de meeste mensen vrij waren. Zeven jaar later baalde ik als een stekker en ik had echt een verandering nodig. Het roer ging radicaal om. Leerling-diepdrukker, een technische baan met een leerlingovereenkomst van in totaal 3 jaar. Het werken in ploegendienst gaf me meer tijd om ook uit te gaan in de rock & roll scene. Wauw... dat waren leuke jaren.

True Love

Begin 1990 heb ik mijn man ontmoet in de rock & roll dansschool Crazy Days in Haarlem, bij een optreden van de Chessnuts. Het begon met een tostie en eindigde met een afspraakje.
Ron begon toen net in de band Hop Skip & Jump als drummer. Daarna is hij begonnen op basgitaar bij Cat Lost!, en toen overgestapt naar de contrabas. Mijn favoriete muziek instrument. Daarna heeft hij in diverse bandjes gezeten zoals The Hotrod Sinners en Spin Out Four. Hij is lange tijd zeer actief betrokken geweest bij de Cruise Inn. Bands boeken, het geluid regelen op een band avond, jamsessies organiseren. Ik stond vaak achter de bar. Helaas heeft hij er geen tijd meer voor. Omdat hij zzp-er is, als muzikant/contrabassist en voor de overige uren, vrachtwagenchauffeur. Het eerste muzikale avontuur was met ‘De Reizende sterren’. Nu speelt hij met The Travelling Stars en Duo Perron.

Omdat hij in het verleden altijd het vervoer regelde voor zijn eigen band, en vaak de chauffeur was, is hij: de Bob. Andere bijnamen? Voor de truckers is hij Elvis, voor de rockers is hij Tina Trucker. Hij is iemand die veel instrumenten kan bespelen, maar geen noot kan lezen. Ik? Ik heb andere talenten (smile) en ik ben fan.

En...

Al sinds 1990 zijn we samen. Allebei gek van rock & roll, rockabilly en aanverwante stijlen. Door veel rommelmarkten af te struinen hebben we een collectie verzameld van allerhande jaren 50 spullen, kitsch en gekkigheid. Stapels muziek op platen, singles, 78 toeren en cd’s. Ook hebben we een Rock Ola Tempo 1 Jukebox (1959), 200 select en een set dinerbanken met tafel aangeschaft. Dus ons huis is in de enige stijl denkbaar ingericht, met een persoonlijk tintje uiteraard. Zo ook als we bij vrienden binnen kijken, dan zien we rock & roll en rockabilly invloeden en dus... te gekke inrichtingen.

Mijn hobbies zijn; live bandjes kijken, lezen van fantasy boeken, fotograferen, knutselen en internetten. Daarom kun je op deze site een aardige verzameling retro clipart vinden. Er zitten ook wat zelf geknutselde bij. En natuurlijk foto’s van bands, festivals, auto’s, katten en ons huis. De uiteindelijke conclusie; Ik heb eigenlijk nog niet genoeg vrije tijd .... maar ja, wie wel.

Dus dit is mijn website, Rockabeppie!


Lees verder....Animatie Rockabeppie website 2 en 3